Cautare

689 de rezultate pentru "cautare inversa" (4.00 secunde)
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati inregistreaza, in perioada 12-19 octombrie, un numar de 177 de locuri de munca, numarul joburilor declarate vacante in luna septembrie fiind de 1046.
Daca mai adaugam si faptul ca procentajul de impuritati este mare, intelegem de ce produsele noastre nu au cautare. Este nevoie de instalatii moderne de uscare si purificare, or, pentru obtinerea lor, este nevoie de bani multi.
Stramosii pe cale maternala ai lui Assange au ajuns in Australia la mijlocul secolului 19, din Scotia si Irlanda, in cautare de pamant, iar Assange suspecteaza, pe jumatate in gluma, ca inclinatia sa catre hoinareala este genetica.
Azi, de 1 martie, pagina in limba romana a motorului de cautare Google te intampina in culorile alb si rosu, sigla fiind sub forma unui snur de martisor.
Duminica 3 aprilie 2011, Motorul de cautare Google sarbatoreste 119 ani de la inventarea inghetatei Sundae cu un logo special.
La implinirea a 226 de ani de la nasterea lui Audubon, motorul de cautare si-a modificat logo-ul. John James Audubon s-a nascut pe 26 aprilie 1785 si a fost un celebru ornitolog si pictor.
Numarul unu mondial pe motoare de cautare, Google detine 14,7% din piata, fata de ultimul trimestru din 2010, cand cota acestuia era de 13,3%.
O sageata enorma apare pe prima pagina a Google Google este cunoscut pentru simplicitatea sa, mai ales pe prima pagina a motorului de cautare.
Logo-ul Google dedicat lui Art Clokey este reprezentat de mai multe figurine animate, pe pagina principala a motorului de cautare.
Asa cum probabil va asteptati, Google sarbatoreste aceasta zi prin schimbarea logo-ului. Cel mai mare motor de cautare il omagiaza astfel pe celebrul tehnician la 84 de ani de la nastere.
Asadar, accesati motorul de cautare si scrieti "let it snow" pentru a vedea ce se intampla. Daca aveti putina rabdare, veti observa fulgi de nea cazand pe pagina Google si "inghetarea ecranului".
Motorul de cautare Google ne ureaza un Craciun fericit prin intermediul unui logo creat special pentru aceasta ocazie. La alegere, utilizatorii pot canta sau asculta o melodie de Craciun.
In Romania, Google Flu Trends utilizeaza tendintele observate in interogarile de cautare timp de mai multe sezoane, coroborate cu datele oficiale furnizate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie-Imunologie Cantacuzino (INCDMI - Cantacuzino).
Stiu ca traim intr-o vreme in care esti masurat in functie de ceea ce marturiseste sfantul Google despre tine, dar ma sacaie ideea ca motorul de cautare ar putea sti despre mine mai mult decat stiu eu insumi.
Romanii care utilizeaza luni, 31 Decembrie 2012, motorul de cautare GOOGLE.ro au surpriza de a gasi un DOODLE special, viu colorat, cu urarea :
Motorul de cautare Google sarbatoreste duminica Ziua Internationala a Femeii, printr-un logo special, in care apar mai multe doamne si domnisoare care au facut cariera in diverse domenii de activitate.
Funda de doliu pe pagina Google Romania in memoria victimelor din club Colectiv Tragedia de vineri seara din clubul Colectiv este comemorata si de Google Romania, printr-o funda de doliu, afisata pe prima pagina a motorului de cautare.
Noul logo interactiv al Google este realizat sub forma unei animatii, in care litera o din numele motorului de cautare este inlocuita cu 2 personaje alegorice, doua ceainice, indragostite iremediabil.
Motorul de cautare Google celebreaza vineri, 11 August 2017, istoria hip-hop-ului cu un Doodle special. Noul Doodle interactiv este un omagiu adus DJ-ului Kool Herc, creatorul hip-hop-ului, in 1973.
Tim Berners-Lee era preocupat de introducerea hypertext-ului in Internet, in procesul de cautare si regasire a documentelor. Notiunea exista, chiar si termenul Hypertext fusese deja introdus de Ted Nelson (1965).
google-analytics.com